Qui som?

Promoviatges, la teva agència especialitzada en viatges en grup, tot inclòs i guia acompanyant a destinacions nacionals i internacionals. 15 anys d’experiència i un personal altament especialitzat i experimentat en el sector garanteixen l’èxit en els teus viatges d’oci.

El nostre departament de viatges a mida t’ofereix el viatge que millor encaixa amb les teves necessitats. Gràcies a la llarga experiència amb corresponsals arreu del món, podem obtenir els serveis amb la millor relació qualitat-preu del mercat i amb el seu compromís de garantia.

El tracte pròxim i personalitzat de Promoviatges fa que els seus clients disposin d’un servei únic en el mercat. Promoviatges és sinònim de proximitat, professionalitat, qualitat i una atenció totalment individualitzada.

Actualment el Grup Promoviatges, del qual també hi forma part BMC Travel, especialitzats en la gestió de viatges i esdeveniments corporatius, compta amb 3 oficines a Barcelona, Sabadell i Madrid. El nostre personal es caracteritza per la seva llarga experiència en la gestió de viatges vacacionals, per la seva proactivitat i el tracte personalitzat.

Missió: Convertir-nos en l’empresa líder al mercat català de viatges en grup, tot inclòs i guia acompanyant, a través d’oferir als nostres clients una atenció personalitzada i un servei de qualitat.

Visió: Ser la millor alternativa en la gestió de viatges vacacionals, des d’una relació propera i resolutiva amb el client, oferint solucions que s’adapten a les necessitats de cada client i amb els preus més competitius del mercat.

Valors: Els nostres valors ens diferencien de la resta del mercat i representen el marcat caràcter de Promoviatges. La proximitat amb els clients, la qualitat dels nostres viatges i una atenció permanent i individualitzada ens fan únics al mercat.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s