5 CONSELLS PER RESERVAR EL TEU VIATGE eL 2021


Tots tenim moltes ganes de tornar a viatjar una vegada superem les restriccions de mobilitat. La notícia de la posada en marxa del Certificat Digital Verd o passaport Covid, ens fa veure aquest moment molt a prop. Com a agència de viatges especialitzada, estem a punt per assessorar-te amb informació actualitzada i eines al nostre abast per ajudar-te a gaudir de les millors experiències. Ara és un bon moment per fer plans si segueixes els nostres consells:

Tria una destinació segura

A mesura que comencem a notar els efectes de la vacunació massiva, molts països facilitaran l’entrada al turisme. Existeix la creença que ens haurem de quedar en la mitja o curta distància, però no compartim del tot aquest punt de vista, ja que hi ha destinacions molt atractives a les que es pot viatjar com Maldives, Seychelles, Islàndia o Costa Rica entre altres.

De tota manera, caldrà estar molt pendents de la realitat en cada moment. Nosaltres et donarem informacions precises dels requisits sanitaris tant per entrar al país de destí com per tornar. Estem informades dels protocols de seguretat que segueixen els diversos prestataris de serveis a través dels nostres corresponsals arreu del món.

Tria un tipus de viatge que et doni tranquil·litat

El distanciament social és recomanable, busca destinacions que et permetin gaudir de l’aire lliure, poc massificades… Què et semblaria una ruta amb cotxe pel teu compte, una estada en una illa o un creuer en un vaixell boutique?

Si et decideixes per viatjar en grup, tria un grup petit que viatgi en un autocar de gran capacitat i on s’assegurin les mesures de prevenció.

Tria tarifes flexibles amb canvis permesos

Costa fer plans a llarg termini amb tot el que hem viscut i en la situació que ens trobem. Les companyies aèries, els hotels i altres proveïdors en son conscients i han flexibilitzat molt les seves condicions, fins i tot, en alguns casos es permet la cancel·lació gratuïta fins 24 hores abans de la sortida.

Deixa’t aconsellar per un professional i contracta el teu viatge amb la màxima tranquil·litat, coneixem quins proveïdors de serveis s’han adaptat millor a les noves mesures de prevenció requerides.

Una vegada has triat la teva destinació i has posat dates al teu viatge, hi ha dues coses més a tenir en compte:

Contracta una assegurança de viatge i anul·lació amb cobertura per COVID-19

No hi ha res pitjor que pagar un viatge i no poder gaudir-lo. Ara més que mai, és imprescindible contractar una assegurança de viatge i anul·lació amb bona cobertura que inclogui la Covid-19. Llegeix bé la pòlissa, t’ha de cobrir tant si ets positiu o contacte abans de la sortida com si et cal assistència mèdica per aquesta malaltia una vegada iniciat el viatge. No és una despesa, és la millor inversió que pots fer!

Tria un bon company de viatge que tingui servei d’emergències les 24 hores

Els més viatgers diem que els companys de viatge són importants per gaudir de l’experiència. Et recomanem triar una agència de viatges especialitzada que sigui amb tu 24 hores per si et sorgeix un imprevist. Nosaltres hi som sempre, per ajudar-te si ho necessites.

És el millor moment per fer plans, més disponibilitat, promocions per reserves en temporada alta i la tranquil·litat de poder preparar el teu viatge amb temps. És molt probable que en breu es dispari la demanda i les condicions de reserva i els preus no siguin els mateixos, així que et recomanem no esperar gaire!

Nosaltres estem a punt per ajudar-te a gaudir de les millors experiències viatgeres, no dubtis a contactar-nos trucant al 93 748 43 30 o enviant un email a info@promoviatges.cat

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s