La Mamounia, un oasi de luxe al cor de Marràqueix


Amb gairebé cent anys, aquest riad compta amb prestigi internacional i és un dels allotjaments més famosos de país

Marràqueix és una d’aquelles ciutats que t’atrapa des del primer instant. Coneguda com la Ciutat Roja, ofereix la possibilitat de fer passejades amb globus, descobrir petits carrerons desconeguts a bord d’un sidecar o recórrer belles galeries d’art. Si vols que la teva experiència sigui completa, has de conèixer La Mamounia, un mite lligat a la història, colors i tradicions de la ciutat.

El palau està situat a l’impressionant jardí que el sultà Mohammed III va regalar al seu fill, el príncep Mulay Mamoun, perquè trobés tranquil·litat i pau entre el bullici de la ciutat. Uns 150 anys després, els arquitectes Antoine Marchisio i Henri Prest van rebre l’encàrrec de modificar l’edifici per aixecar un hotel d’una planta i 50 habitacions. Les seves estades i suites compten amb unes magnífiques vistes de jardí, l’Atles i la Kutubia, donant a conèixer l’estil de vida marroquí.

Actualment, La Mamounia compta amb 209 habitacions, i 135 d’elles tenen consideració clàssica, superior o Deluxe. A més de les anteriors, sis d’elles tenen una categoria diferent a l’estar relacionades amb diferents espais: Majorelle, Koutubia, Baldaquin … I finalment tres riads de 700m2 en ple jardí, separats de la resta d’estances, permetent als viatgers descansar a la intimitat del seu riad privat mentre gaudeixen d’un servei de 5 estrelles.

Brindant el màxim benestar

Els restaurants de La Mamounia cobreixen una àmplia varietat de gustos. Des de Le Marocain, amb la seva atmosfera oriental, L’Asiatique par Jean-Georges i l’Italien par Jean-Georges, més clàssics, o Le Pavillon de la Piscine, tots ells posen al teu abast un repertori culinari i gastronòmic únic a la ciutat .

Si ho prefereixes, relaxa’t al spa de l’hotel, un espai consagrat al teu benestar on gaudir dels rituals ancestrals del hammam, associant productes naturals amb tècniques contemporànies.

T’ha agradat aquesta experiència?

Reservant amb el nostre Premium Service gaudiràs de serveis especials Traveller Made, com upgrade segons disponibilitat, early check-in i late check-out, cistella de fruita i aigua a l’habitació, esmorzar extra i trasllat des de l’aeroport en limusina. Des de Promoviatges també gestionem la teva prova PCR, ja que el Marroc requereix presentar un test amb resultat negatiu realitzat 72 hores abans de l’arribada, i no cal fer quarantena.

El preu per nit d’aquesta experiència és des 520€ per persona en habitació clàssica i des 565€ en habitació superior. Si vols més informació, posa’t en contacte amb el nostre departament Premium trucant al 93 131 70 96 o enviant un correu electrònic a premiumservice@bmctravel.net

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s