9 destinacions del món on podríem tornar el 2021


Tot i que les normatives de viatge canvien constantment segons l’evolució de cada país, podem començar a fer-nos una idea de quins països és molt probable que puguem visitar l’any que ve i quins podrien seguir tancats per nosaltres. No hi ha una millor manera d’acabar l’any que il·lusionant-nos amb el que està per venir, i que res ens tregui les ganes de fer (també aquest any) la nostra llista de desitjos per complir durant el 2021. Aquests són alguns dels països que podem anar apuntant, sempre a l’espera de com evolucionin les circumstàncies.

COSTA RICA

El destí ideal per al viatger aventurer, amant de la fauna i la flora. Un país espectacular en tots els sentits per la seva naturalesa, la seva vida salvatge, les seves platges i la seva gent. Potser per això se’l coneix com un dels països més feliços del món!

Podràs descobrir els seus volcans, banyar-te en platges salvatges, en aigües termals, practicar canopy a través de les seves selves, fer rafting en aigües salvatges i com no, contemplar en l’època de fresi a les imponents tortugues del Parc Nacional de Tortuguero.

Costa Rica és el lloc perfecte per gaudir de l’ecoturisme, pots recórrer al teu ritme i en el teu propi 4×4 llocs com la reserva biològica de Monteverde, el Parc Nacional Manuel Antonio o el volcà Arenal, entre altres indrets que et deixaran sense paraules.

FILIPINES

Formada per més de 7.000 illes, Filipines és un territori molt peculiar amb una marcada identitat pròpia, de platges paradisíaques i grans metròpolis de gratacels. És un arxipèlag molt diferenciat del continent asiàtic, no només en termes geogràfics, sinó també per tenir una cultura molt diferenciada fruit dels 350 anys de domini espanyol i del seu passat com a colònia dels Estats Units. Tot i aquestes influències externes, Filipines ha aconseguit mantenir una identitat pròpia i un gran orgull nacional. Els filipins, alegres i acollidors, són uns fantàstics amfitrions!

Alguns dels indrets més coneguts i impressionants dels que presumeix són les terrasses d’arròs de Banaue i els turons de xocolata de Bohol, autèntiques meravelles de la natura. El Nido és la principal destinació turística de la regió de Palawan, format per 45 petites illes moltes de les quals atrauen als amants del busseig i l’snorkel d’arreu del món, així com d’altres esports aquàtics com el kayak. Per suposat, les seves espectaculars platges de sorra blanca i esculls de corall són un imprescindible!

NOVA ZELANDA

Formada per dues grans illes, la del nord i la del sud, Nova Zelanda destaca pel seu aïllament geogràfic i la bellesa dels seus paisatges. És un país molt implicat amb els seus orígens i tradicions, i molt lligat a la natura. Els seus contrastos et permetran passar fàcilment de l’estiu més absolut a caminar damunt d’una glacera. A més, et sorprendran els seus guèisers, fiords, muntanyes ondulades, prats verds, volcans i vinyes! La seva gent acollidora i l’esperit aventurer que perdura a les zones remotes, fan que sigui un país ideal per viatjar en solitari.

Una part molt important de la cultura del país és la maori, que ha deixat petjada a la vida contemporània dels kiwis. Arreu del país es pot sentir parlar maori, veure la televisió en maori, unir-se a un hangi (banquet maori) o assistir a un espectacle cultural de cants, dances i hakas, la dansa de la guerra.

ISLÀNDIA

Islàndia t’ofereix un espectacle natural impossible de veure a cap altre lloc del món. Els volcans, guèisers, icebergs, fiords i cascades d’aquesta illa volcànica són alguns dels atractius que convertiran el teu viatge en una experiència que recordaràs sempre. Sabies que és un dels països menys poblats del món, però alhora un dels que compra més llibres?

El territori gaudeix no només d’una geografia privilegiada i d’una terra volcànica molt viva, sinó també d’una atmosfera màgica influenciada per llegendes de criatures místiques i elfs. Visita la seva capital, Reykjavík, una ciutat neta, segura i envoltada de natura. Molt a prop es troba el Cercle d’Or, format pels tres punts més visitats de l’illa: la cascada de Gullfoss, la vall de Haukadalur i la falla de Thingvellir, per on va sortir l’illa dels oceans.

Navega en vaixell entre icebergs davant la glacera de Jökulsarlon i submergeix-te en les aigües geotermals de Mývatn, al nord del país. Tot i que el clima islandès és molt fred, durant els dies assolellats d’estiu el clima és suau i agradable. Les nits són curtes i clares, i al nord de l’illa podràs gaudir d’unes postes de sol espectaculars. Tot el que et caldrà és una peça d’abric, un bon calçat i moltes ganes de descobrir aquesta terra volcànica!

UZBEKISTAN

Visitar les ciutats d’Uzbekistan és sentir-se part de ‘Les mil i una nits’. Una fascinant arquitectura, ciutats antigues i la història de la Ruta de la Seda convergeixen a la principal i més impressionant atracció de l’Àsia central. Tamerlà, un dels grans conqueridors de la història, va donar prosperitat a les seves ciutats quan Uzbekistan no era ni tan sols un país, sinó un conjunt de regnes. Aquest va crear construccions fascinants i un art que es va mantenir durant generacions i que encara és visible avui dia. Convertida en el centre més important de comunicacions entre Àsia i Europa, el territori es va convertir en el punt on convergien tots els camins de la Ruta de la Seda.

Un complicat sistema de visats i la difícil situació en matèria de drets humans que s’han viscut al país durant anys, han fet que molts viatgers es fessin enrere a l’hora de descobrir-lo. Per sort, la situació està canviant ràpidament i Uzbekistan ha obert les seves portes als viatgers i al món. Llença’t a descobrir un dels països més fascinants que visitaràs mai!

SUDÀFRICA

Sudàfrica és un món a punt per des descobert, un indret inimaginable que et sorprendrà de valent. T’ofereix la seva bellesa natural, diversitat cultural, gastronomia i, sorprenentment, cotitzats cellers ubicats a Stellenbosch.

El primer que et sorprèn quan arribes a Cape Town és el seu ritme despreocupat i amable. Una vegada et deixes portar, quan puges a la imponent Table Mountain i captures les millors vistes de l’oceà Atlàntic i la península. En aquest moment, comprens que t’has enamorat per sempre.

És un país de contrastos, on els més intrèpids podeu gaudir d’una immersió amb el gegant blanc a Hermanus, fer puenting a Tsitsikamma i, fins i tot, compartir temps amb simpàtics estruços a Oudtshoorn.

TANZÀNIA

Viatjar a Tanzània és descobrir fauna salvatge, gent amable i cultures fascinants. El país és, més que qualsevol altre territori africà, el rei dels safaris. Nyus que galopen per l’extensa sabana, hipopòtams barallant-se pel millor lloc en fangosos rius, elefants que caminen tranquils i ximpanzés que passegen per les copes dels arbres. Tindràs el privilegi de visitar-los, a més, en el seu hàbitat natural, alguns dels parcs nacionals més importants del país com el Serengueti o el Tarangire.

Visitar el país et permetrà conèixer de ben a prop els seus pobles i cultures: apropar-te a les costums dels massais, sentir l’hospitalitat d’un menjar típic i els ritmes dels balls tradicionals són alguns dels tresors que t’emportaràs! Els habitants de Tanzània són coneguts per la seva cordialitat i per la bellesa de les seves variades cultures i tribus, es calcula que unes 120 en total.

KÈNIA

T’imagines poder gaudir d’un capvespre al mig d’un safari a la sabana africana? A Kènia, la combinació del cel ataronjat i les siluetes dels animals a l’horitzó es convertirà en una de les imatges més espectaculars que mai hagis somiat.

Tot i que els safaris són el principal motiu que ens porten a visitar el país, no hi ha res com poder impregnar-te d’altres cultures i viure una aventura única que es quedarà gravada per sempre a la teva ment i al teu record. Sabies que Kènia és un dels pocs llocs al món on podràs creuar l’Equador i posar un peu a cada hemisferi?

Si t’ha agradat el que t’hem explicat, has de saber que el nostre equip compta amb professionals expertes en cadascuna d’aquestes destinacions. Per això, si vols viure una experiència autèntica i fora dels circuits convencionals, contacta amb nosaltres! Truca’ns al 93 748 43 30 o envia’ns un correu electrònic a info@promoviatges.cat

SI VOLS REBRE AL TEU EMAIL INFORMACIÓ SOBRE DESTINACIONS, CONCURSOS, ESDEVENIMENTS I MOLT MÉS, SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s