Per què un viatge és el millor regal que pots fer


Si alguna cosa ens està ensenyant tot el que hem viscut i estem vivint, és que el temps és or. Hem passat mesos lluny de les persones que més estimem, amb l’esperança de tornar-nos a trobar i de recuperar amb més ganes que mai tot el que no hem pogut viure. Ens hem adonat que les coses materials no tenen cap valor si no tenim amb qui gaudir-les, i hauríem canviat mil regals per reunir-nos una estona amb amics, familiars i parelles que han hagut de viure separades aquests mesos.

Al cap i a la fi, hem trobat a faltar la sensació de sentir-nos vius! I és que la vida són moments, i cada moment és un tresor que guardarem per sempre. Perquè les coses materials caduquen, es trenquen, es perden i s’obliden, però els records sempre els guardarem en un raconet dins nostre.

El mateix passa amb els viatges. La majoria de vegades no viatgem a destins, sinó que viatgem amb persones. El lloc és igual, perquè saps que, amb la teva millor amiga, qualsevol destí es convertirà en l’escenari d’aventures increïbles. La mala experiència que vau viure aquell hivern a Praga, quan el teu pare va deixar-se la cartera a la taula del restaurant, és ara una anècdota que recordeu entre riures a cada dinar familiar. I segur que mai oblidaràs quan, entre tots els turistes que passejaven per la Muralla Xina, vas dir el ‘sí’ més important de la teva vida.

Regalar un viatge és regalar vida. És guanyar temps amb l’altra persona, amb tu mateix i junts. És fugir de la rutina per sumar experiències, vivències i cultura. És regalar el millor que tenim, el nostre temps. Per suposat, autoregalar-se un viatge està més que permès! Perquè et ve de gust i perquè t’ho mereixes.

Aquest any, a Promoviatges ens hem proposat omplir els arbres de Nadal d’experiències. T’imagines la cara dels teus néts quan obrin el paquet que els portarà a Disneyland? I l’alegria dels teus pares quan sàpiguen que tornaran al lloc on van passar la seva lluna de mel? O la felicitat dels teus fills quan obrin el sobre amb aquella escapada romàntica que tantes vegades han deixat per un altre moment?

Estigues atent als nostres canals de comunicació, perquè ben aviat vindran sorpreses noves! Segueix-nos a Instagram i Facebook per no perdre’t res, o subscriu-te al nostre butlletí setmanal.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s