Val la pena fer-se una PCR per viatjar?


Durant els darrers mesos, tots els que tenim ànima viatgera hem sentit que ens havien pres una part essencial de la nostra manera de gaudir de la vida: descobrir llocs que fins ara només havíem vist a les fotografies, conèixer persones d’altres cultures i compartir la nostra, tastar la cuina d’altres continents i sentir-nos connectats amb el món. És hora de recuperar una de les nostres fonts d’alegria, il·lusió i aprenentatge: volem viatjar!

El mes de març, vam veure com inevitablement tots els plans que havíem organitzat amb tantes ganes desapareixien. Vam haver d’aplaçar les escapades de primavera pensant que encara ens quedava l’estiu, però la realitat és que això ha durat més del que tots pensàvem. Hem tingut temps per recordar els viatges passats, i hem recorregut de manera virtual aquells llocs que alguna vegada van canviar la nostra manera de veure la vida (i els que ens la canviaran).

Ha arribat el moment de recuperar el temps perdut. Tornem a viatjar de nou gaudint de les destinacions més properes que tantes vegades hem deixat per més tard. Ho fem amb una maleta més gran, hem afegit al nostre equipatge la mascareta, el gel hidroalcohòlic i altres mesures de prevenció higiènica perquè volem viatjar, però ho volem fer de manera responsable. Seguim compartint les nostres sortides amb altres viatgers, però ara ho fem en grups reduïts i ens desplacem en autocars de gran capacitat, mantenint la distància a cada visita.

Què faig si vull viatjar més lluny?

Molts de vosaltres ens pregunteu…Podem fer un pas més? La resposta és sí! Alguns països encara no ens permeten l’entrada, però tot fa pensar que poc a poc ens tornaran a obrir les seves portes. Tindrem l’oportunitat de descobrir ciutats com mai les havíem vist, sense aglomeracions i a preus extraordinaris. Serem acollits per tots els que ens esperen amb els braços oberts desitjant compartir amb nosaltres la seva cultura, patrimoni i riqueses naturals.

A dia d’avui, diversos països ens demanen que complim alguns requisits d’entrada. A banda de la mascareta (que ja forma part del nostre dia a dia) i d’altres mesures higièniques, potser haurem de fer-nos un test PCR. I et preguntes: val la pena? Sens dubte, la nostra resposta és sí! Si et poses una vacuna per fer un safari a Kènia o gaudir de les paradisíaques Seychelles, per què no passar per aquest tràmit? D’acord, no és la sensació més agradable del món, però et podem assegurar que l’alegria de saber que estàs llest per començar una nova aventura et compensarà l’experiència (si t’han de fer una PCR, millor que sigui perquè marxes de viatge, oi?).

Què passaria si dono positiu i no puc viatjar?

Si et preguntes què hauries de fer en cas de donar positiu, has de saber que les assegurances d’anul·lació cobreixen les despeses que això implicaria. A més, també estaries cobert en cas que haguessis d’estar confinat per ser un contacte. Fes plans amb tranquil·litat sabent que ho tindrem tot sota control!

Ja puc tornar a viatjar lluny?  Aquesta és la pregunta que els grans viatgers tenim al cap. I la resposta és sí! El teu agent de viatges compta amb la informació més recent per ajudar-te a planificar el teu futur viatge.

Si t’apassiona viure noves experiències i recórrer món, si no et conformes amb veure la teva destinació somniada a través d’una pantalla, si estàs desitjant sentir de nou les pessigolles a la panxa quan l’avió s’enlaira… Fes espai a la teva maleta per la mascareta, el gel hidroalcohòlic i el resultat negatiu del teu test PCR. Tornem a viatjar!

SI VOLS REBRE AL TEU EMAIL INFORMACIÓ SOBRE DESTINACIONS, CONCURSOS, ESDEVENIMENTS I MOLT MÉS, SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s