Les millors sèries per viatjar des del sofà


Els dies es fan llargs, però volem ser optimistes i pensar que un dia més és un dia menys. Les plataformes d’entreteniment ens estan amenitzant a molts els dies de confinament. Nosaltres volem aportar el nostre granet de sorra i recomanar-te algunes sèries de Netlix i HBO que, a més de fer-te passar una bona estona, potser t’inspiren a trobar noves destinacions. Comencem?

Vikings

Aquesta sèrie aporta una visió històrica molt interessant sobre els relats llegendaris de Ragnar Lodbrok, un dels primers reis de Suècia i Dinamarca durant el segle VIII i un dels herois més famosos de la cultura nòrdica. Descobreix a través de la seva impecable fotografia els paisatges més bells d’Escandinàvia. A més, al tractar-se d’una sèrie coproduïda entre Canadà i Irlanda pel canal de televisió History Channel, s’hi pot observar una voluntat didàctica i una cuidada reproducció de la religió, la societat i les costums vikingues.

Dark

Es tracta de la primera sèrie produïda per Netflix feta a Alemanya. Està ambientada en diversos pobles alemanys que aporten a la trama una atmosfera de misteri que atrapa a l’instant, com Winden o el bosc de Widen im Elztal, catalogat com un dels més aterradors del món.

La sèrie narra la història de quatre famílies en mig de la desaparició de dos nens de la comunitat, fets que recorden a altres incidents similars ocorreguts al 1986. A través d’aquestes regressions al passat, la narrativa et va descobrint les incògnites i la relació entre els personatges i les circumstàncies que desencadenen la història. T’atreveixes a començar-la?

Sense8

La història gira al voltant de vuit desconeguts, cadascun d’una part diferent del món, que de sobte connecten telepàticament i comencen a sentir, veure i escoltar el mateix que l’altre. Explora temes com la política, la identitat, el racisme, la sexualitat, el gènere i la religió, a més de les diferències geogràfiques i culturals de cada personatge.

Aquesta sèrie de ciència ficció que pots trobar a Netflix, et portarà de viatge a destinacions com Nairobi, Chicago, Londres, Berlín, Seul, Mumbai, San Francisco i Ciutat de Mèxic.

Breaking Bad

Gràcies a la seva trama, Breaking Bad s’ha convertit en una de les sèries més exitoses a nivell mundial. Tracta sobre la història de Walter White, un professor de química que decideix fer un canvi de rumb a la seva vida quan descobreix que pateix càncer de pulmó.

Produïda i ambientada a Albuquerque, una ciutat de l’estat de Nou Mèxic, als Estats Units, es caracteritza per posar els seus personatges en situacions que aparentment no tenen sortida. Per aquest motiu, el seu creador la descriu un Western contemporani. Si encara no l’has vist, tens una assignatura pendent!

Gossip Girl

La trama de la sèrie gira al voltant de Gossip Girl, un blog molt conegut que cada dia publica conflictes amorosos, familiars i econòmics d’un grup de joves multimilionaris de l’Upper East Side de Manhattan, a la ciutat de Nova York. Si t’agraden aquest tipus de temàtiques, gaudiràs de valent amb el recorregut que fan els personatges en diferents escenaris de Nova York, des dels restaurants més exclusius fins a Central Park.

Master of None

Aquesta comèdia nord-americana es centra en la vida de Dev, un actor indi de 30 anys que intenta fer-se un lloc a la ciutat de Nova York. Una sèrie molt fresca amb el toc d’humor tant necessari aquests dies que et farà viatjar per la vida quotidiana de la gran ciutat i la seva multiculturalitat.

The New Pope

Diuen que tots els camins porten a Roma. Aquesta sèrie ens deixa endinsar-nos en les relacions més ocultes entre Roma i el Vaticà, amb una història de debilitats i secrets que t’atrapa. Transporta a l’espectador a llocs tant coneguts de Ciutat del Vaticà com la Capella Sixtina, la Basílica de San Pedro o la Sala Regia. No te la perdis!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s