Canadà: Est o Oest. Aquesta és la qüestió! Part I


La segona pregunta que tothom es fa després d’haver escollit Canadà com a pròxim destí és la de visitar la Costa Est o Oest, dos mons separats per 5.500 quilòmetres de distància en aquest país tant sorprenent com colossal per les seves mides. Als més urbanites, recomanem que es decantin per la costa est i les seves monumentals ciutats; en canvi, pels amants de la naturalesa més salvatge, l’oest i els parcs nacionals de Banff o Jasper.

L’est és el nostre punt de partida i Toronto la primera ciutat de la ruta. Toronto, més coneguda com la 6ix, és l’epicentre de la vida urbana canadenca i tot el que s’espera d’una ciutat de nivell mundial. Tasta la cuina avantguardista a Queen Street West, gaudeix d’un dia de compres al barri de moda Yorkville, submergeix-te a Kensington Market i després vés a veure un partit de la MLB, NBA o NHL. Sent l’energia vibrant del pols de Toronto a través dels seus barris acolorits, et fascinarà.

Per tal de fugir del ciment, escapa’t a les cascades de Niagara, la incomparable meravella natural de la costa Est de Canadà. El so de l’aigua a mesura, la brisa a la cara i la magnitud de la força de les cascades, és difícil d’explicar. Una de les opcions per gaudir de les cascades és a través d’un creuer en vaixell, des d’on podràs tenir una vista realment propera i ben passada per aigua.

Si seguim la nostra ruta en direcció al nord, trobem Ottawa, la ciutat capital de Canadà. A més d’oferir els seus llocs nacionals importants, els seus famosos paisatges com Rideau Canal i els seus museus amb impressionants col·leccions nacionals, aquesta dinàmica i “caminable” ciutat és famosa per la seva gent jove, una increïble oferta gastronòmica i la seva bellesa natural.

Deixarem enrere l’anglès canadenc i de sobte sentir “Bienvenue au Québec”, ciutat amb 400 anys d’història i que entremescla la passió pel vell món i l’ambient europeu. Navegar en un kayak pel riu St. Lawrence o caminar per un pont suspès sobre una enorme cascada de 80 metres d’alçada pot fer que t’enamoris de l’encant històric i la bellesa natural de la Ciutat de Quebec.

Per últim ens espera Montreal, on la història i la innovació es fusionen. Montreal és una mescla fascinant d’eres antigues, cultures diverses, idiomes i gastronomia, que serveixen una fusió d’experiències úniques a Amèrica del Nord.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s