El Jardí de la Cuina


Entre les ciutats holandeses de Lisse i Hillegom i durant menys de dos mesos es pot viure un espectacle floral únic al món: el Jardí Keukenhof. Amb 7 milions de flors i 32 hectàrees, aquest s’ha convertit en no només el de tulipes més gran d’holanda, sinó també, el parc floral més visitat del món.

Amb l’arribada de la primavera holandesa, es produeix el moment òptim per descobrir la flor del país per excel·lència. El Jardí Keukenhof o “jardí de la cuina”, s’atribueix a la noble Jacqueline de Baviera, a qui pertanyien els terrenys que rodejaven el castell de Teylingen. El seu curiós nom prové de les olors que desprenia el jardí, les quals li recordaven a les espècies que usava a la cuina del palau.

Keukenhof_Holland_Creative_Commons_by_gnuckx_(5674695558)

Les tulipes d’Holanda són famoses arreu del món i aquest jardí és l’ocasió perfecta per descobrir-les en la seva essència. El jardí i els quatre pavellons llueixen una fantàstica col·lecció de tulipes, jacints, narcisos, orquídies, roses, clavells, lliris i moltes altres flors.

Cada any, Keukenhof adopta un aspecte totalment nou segons el tema central de la temporada. Allò que no canvia és que, miris on miris, veuràs tulipes i tot tipus de flors. Tot i que el parc només obre 8 setmanes l’any, aquest atrau al voltant de 800.000 visitants cada temporada. No hi ha cap dubte: és el millor lloc per gaudir de les tulipes d’Holanda.

El parc Keukenhof és únic al món i suposa una experiència inoblidable.

Recorda que aquest any podràs gaudir dels jardins del 24 de març al 16 de maig!

Tulips in Keukenhof Gardens

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s