El Japó: Tradició i futur.


Banyar-se als tradicionals onsen, allotjar-se als mítics ryokans o esquiar en una de les millors pistes d’esquí del món a Niseko  són, totes elles, experiències inigualables que es recorden de per vida i que només es poden viure al Japó.

trad-japan-2-1472857

Visitar aquest país no és un viatge, és tota una experiència en sí. El Japó, el país amb l’esperança de vida més alta del món i el segon país més poblat d’Àsia, és l’indret ideal per a tots els addictes al desconegut.

Per a tots aquells que busquin un destí diferent, al Japó hi trobaran un mar de contrastos culturals, on tradicions mil·lenàries conviuen amb el futur més innovador i xocant. Les botigues futuristes de Tokyo i  les omnipresents màquines expenedores xoquen amb les tradicions que amaguen les geishes.

El nostre paladar tampoc quedarà exempt de sorpreses. El Japó, amb una cuina fresca i rica en textures, és un referent mundial per a la gastronomia internacional.

Veure els cirerers en flor durant la primavera o gaudir dels festivals que s’organitzen a la tardor a tot el país, són excuses més que suficients per llençar-se a explorar el país dels samuráis, de les geishas i per què no dir-ho, el país dels trens d’alta velocitat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A qui li interessi la naturalesa i els animals, Nara, el paradís dels temples i els cérvols sagrats, el deixarà embadalit. Veure’s envoltat de cérvols, poder-s’hi apropar i acariciar-los, és una experiència fora del comú, que es torna encara més extraordinària al produir-se entre temples sagrats d’un gran valor històric i d’una gran bellesa artística.

Tampoc ens podem oblidar del Mont Fuji, el famós volcà que s’ha convertit en el símbol del Japó i que deixa embadalit a qui té la possibilitat de poder-lo observar prou de prop.

mount-fuji-1250839

Per a tots aquells qui desitgin sentir-se part de la història, la visita del parc commemoratiu d’Hiroshima els resultarà completament colpidora. “El miracle japonès no és el confort, no és l’estrès, és la seva manera de riure, de saludar, de servir”, proclama el cèlebre músic argentí Miguel Cantilo, i no li falta raó, el Japó en sí, és tot un miracle.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s