Argentina: un país ple de sorpreses!


Argentina assegura turisme 100% d’aventura gràcies a la seva gran diversitat de paisatges: des de parcs nacionals, muntanyes i boscos, glaceres, cascades a Iguazú, neu a la Patagònia i reserves naturals a Península Valdés. A més, per si això no fos poc, la capital del país, Buenos Aires, ens brinda l’oportunitat de conèixer el peculiar estil de vida dels argentins i les seves tradicions més internacional com el tango i el mate.

Una de les regions més impressionants del país és La Patagònia, una mescla única de climes, paisatges d’alta muntanya, espècies autòctones i pobles originaris, on el visitant pot realitzar múltiples activitats sempre en contacte amb la història, la tradició i la naturalesa.

SONY DSC

Si ens endinsem amb la Patagònia més profunda, entra en joc la Península de Valdés o el que és el mateix, una explosió de reserves naturals on es protegeix com enlloc la fauna marina. Els seus famosos pingüins i la Pingüinera de San Lorenzo, una de les colònies de pingüins de Madagascar més importants de la costa patagònica, és només un exemple de tot el que la Patagònia ens permet descobrir.

Pels amants de la naturalesa, parcs i reserves naturals, boscos, llacs i glaceres i la seva costa esperen a ser descoberts pels viatges més inquiets. Observar a escassa distància les immenses partes de gel i la seva caiguda a la glacera Perito Moreno potser és un dels espectacles més salvatges que es poden viure a la Patagònia.

SONY DSC

Les segones cascades més altes i les més extenses del món es troben a Argentina. Entre els seus 275 salts d’aigua i les seves passarel·les podrem accedir a aquest espectacle de la naturalesa. La “Garganta del Diablo” és, sens dubte, la cascada més imponent gràcies als seus 80 metres d’alçada.

water-1346605

A més de 3.000 quilòmetres de Buenos Aires i entre els oceans Atlàntics, Pacífics i Antàrtics, es troba la Terra del Foc. En aquest arxipèlag, format per la “Isla Grande” i milers d’illots i illes petites, es troba Ushuaia, la ciutat més austral del món. En un marc imponent de mar, boscos, llacs i muntanyes, Ushuaia és una pintoresca ciutat amb una creixent vida social i cultural. Els inexplorats territoris que la rodegen conviden a descobrir racons naturals fascinants i a realitzar activitats en un entorn privilegiat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Buenos Aires és una de les ciutats més cosmopolites del món. El seu centre financer, la seva arquitectura, els barris de moda i una atmosfera contemporània en constant moviment són algunes de les característiques que defineixen l’escena de la ciutat, La gran capital és reconeguda per la seva completa oferta cultural i recreativa que sacseja els barris els 365 dies de l’any, de dia i de nit.

La millora manera de conèixer la ciutat és a través pels seus barris, des dels més tradicionals com San Telmo, la Boca, Congreso o abasto, fins als més senyorials com Barrio Norte, Recoleta o Belgrano, passant pels més moderns com Puerto Madero o Palermo o seguint els passos de personatges emblemàtics com Gardel, Evita o Borges. I com no podia de ser una altra manera, recorrent el mundialment famós passatge “Caminito”, un carreró museu de gran valor cultural i turístic.

colorful-building-2-1174839

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s