Viatjar ens fa més feliços!


 “Recordes quan…..?”  Sens dubte, és tracta d’una pregunta que engega una conversa inacabable d’anècdotes i records. Compartir experiències i crear nous records assegura la felicitat de les persones; les coses materials que podem comprar ens donen una felicitat momentània que s’esvaeix ràpidament. La felicitat que sentim al recordar aquell viatge amb la parella, amb els amics o el que vam compartir amb la família perdura.

tumblr_n4nwutl37g1so0ukuo1_500

Hi ha qui diu que viatjar és una pèrdua de temps i de diners, però per nosaltres viatjar és una de les millors inversions que podem fer, ja que ens aporta una nova manera d’entendre i veure la vida.

Viatjar ens permet desconnectar i oxigenar-nos; viure l’emoció del viatge i gaudir-ne és un bon antiestrés que activa la nostra energia. A més, també ens converteix en persones més tolerants, receptius i oberts a aprendre coses noves. Una de les altres avantatges de viatjar és que potencia la nostra curiositat i ens desperta la part creativa.

I per últim, podem dir que viatjar és l’ocasió perfecte per compartir bons moments amb els amics o fer-ne de nous, gaudir en família i com no, de trobar temps per estar en parella.

Des de Promoviatges creiem que som feliços quan viatgem perquè vivim el moment sabent que allò s’esvairà per construir un record que formarà part de nosaltres mateixos.

Hi ha moltes maneres de viatjar i cadascú ha de trobar la seva, aquella en la que pot gaudir al màxim de la seva experiència. Amb gran luxe o amb motxilla, sol o en grup, una escapada o un llarg viatge; tan és,  allò important és posar-se en marxa.

Si us decidiu a utilitzar els serveis d’una agència de viatges pels vostres viatges de lleure busqueu-ne una que us doni confiança. La distingireu perquè:

  • Escolta: s’assabenta bé de quines són les teves expectatives. Et mostra les opcions amb els pros i contres.
  • Respon les teves preguntes: si no ho sap, ho consulta a qui faci falta, fa el possible per satisfer les teves necessitats
  • Coneix les destinacions i hi té bons partners perquè els serveis siguin els que tu necessites
  • T’informa dels detalls que et calen pel teu viatge, t’assessora.
  • T’assisteix durant el viatge i t’ajuda a resoldre imprevistos

Des de Promoviatges us animem a viatjar i a gaudir de noves experiències.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s