Un creuer fluvial? Ens quedem amb el del Rin!


Tal com us vam explicar la setmana passada, teniu moltes raons per decidir-vos a fer un creuer fluvial per Europa aquest estiu.  Aquests són algunes de les raons que us faran decantar per un viatge com aquest:

  • Els magnífics paisatges dins d’un entorn natural inigualable.
  • La comoditat de visitar diversos punts sense fer i desfer la maleta durant el viatge.
  • Una exquisida gastronomia.
  • Els preciosos centres històrics de les ciutats
  • Un ambient molt familiar

Köln

Una de les nostres recomanacions és viure l’experiència de fer un creuer fluvial pel riu Rin que flueix al llarg de Suïssa, Àustria, Liechtenstein, Alemanya, França i Holanda. Al llarg d’aquest recorregut, es poden gaudir de fabuloses vistes de paisatges plens de castells i pobles medievals i sovint podrem parar per visitar els atractius més destacats.

Segons el sentit del viatge, les ciutats que es visiten poden ser unes o altres. Però d’aquesta ruta destaquem Colònia, Bonn, Linz, Cochem, Koblenz, Boppard, Rüdesheim, Heildelberg i Estrasburg. A l’hora de visitar les ciutats, es proporciona a tots els passatgers una petita guia amb plànols del recorregut i la informació més rellevant.

Crucero-Rhin-y-Mosela-440964_800x

La majoria de les visites es fan a peu des del vaixell, ja que els ports acostumen a trobar-se als centres històrics de les ciutats. En el cas que no sigui així, ocasionalment es fa un curt trajecte amb autocar fins als llocs més importants de la ciutat.

A més, per tal de seguir les explicacions dels guies còmodament, cada passatger trobarà a la seva cabina uns mini-receptors individuals. Un punt a destacar és que en els  creuers fluvials, la majoria de les visites estan incloses en el preu base.

Cada vespre s’entrega a les cabines el programa a bord amb el detall de totes les activitats que es faran l’endemà com les excursions o les activitats d’animació.

????????????????????????????????????

Per tal de gaudir d’unes magnífiques vacances, cal triar una companyia de confiança. Promoviatges us recomana Politours River Cruises, la qual està orientada al mercat espanyol i compta amb un equip de professionals que garanteixen que el creuer sigui una experiència inoblidable. La valoració dels nostres clients amb aquesta companyia és realment molt positiva.

Si us han entrat ganes de provar aquest creuer fluvial, aquest setembre Promoviatges us ofereix una sortida del Creuer del Rin amb grup i guia acompanyant pel dia 28 de setembre des de Barcelona. El preu base inclou les excursions a Heidelberg i Estrasburg.

No us perdeu aquesta experiència, segur que repetireu!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s