“Stopover”: entre vol i vol


Viatjar a un altre continent significa  moltes vegades hores i hores d’espera a un aeroport intermedi, on les úniques atraccions que hi ha és xafardejar les botigues, comprar souvenirs innecessaris o descansar entre butaques. Per tal d’eliminar aquestes incomodes esperes, algunes companyies i aeroports han decidit crear el servei “stopover”, paraula anglesa que serveix per anomenar la possibilitat que té el passatger de conèixer la destinació on es duu a terme l’escala en temps record. Es tracten de tours exprés  o nits extres sense costs addicionals en els que el viatger gaudeix d’una curta visita per les atraccions més importants del destí de l’escala. Només cal singaporereservar a l’aeroport, a la pàgina web o a l’agència de viatges prèviament.

En el cas de Singapore Airlines, des de l’aeroport de Chiangi es pot visitar Singapur sempre que es viatgi amb la companyia, es reservi a l’aeroport una hora abans i es disposin d’un mínim de 5 hores d’espera. El tour diürn recórrer els barris més importants de la ciutat i durant el nocturn es gaudeix de les espectaculars panoràmiques il·luminades que ofereix Singapur.

Pels viatgers que no en tinguin suficient amb un tour exprés, Singapore Airlines posa a la seva disposició Singapore Stopover Holiday, un paquet d’una nit a hotels de luxes, entrades a monuments i trasllats a l’aeroport a un bon preu.istanbul

Per altra banda, Turkish Airlines ofereix 3 recorreguts diaris gratuïts per Istanbul pels viatgers amb escales que superin les 6 hores. Qatar Airways també permet conèixer Doha, hub de la companyia, a través de visites de 3 hores i que inclouen autocar i guia de parla anglesa, sempre que l’escala sigui de 5 i 12 hores i es reservi des de l’aeroport.

Els passatgers que disposin de més de 3 hores d’escala a l’aeroport de Incheon i volin amb la companyia aèria Korean Air, poden visitar Seul gratis, en tours d’entre 3 i 5 hores i amb una visita a l’illa de Ganghawa o a la ciutat de Goyang inclosa. dubai

A més, Emirates promociona l’estada a Dubai a través de descomptes en hotels de diferents categories de la ciutat pels seus viatgers. La reserva s’ha de fer a una agència de viatges, a la mateixa línia aèria i al aeroport de Dubai.

Si vols més informació sobre  els recorreguts disponibles  i el seu cost, pots consultar la web matrix.itasoftware.com.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s