Un destí per tornar a explorar


Colpejada tràgicament pel Tsunami del 2004 i per una guerra civil fins el 2009, moltes zones del país s’han mantingut fora dels límits dels viatges durant molts anys. Actualment el conflicte ha finalitzat, les inversions estan 03-Patrimonio-Humanidad--644x362impulsant la industria del turisme, el nombre de visitants està en constant augment i l’antiga Ceilan ressorgeix amb força. Amb preus assequibles i amb vols a baix cost, a través de Bangkok, Sri Lanka s’està convertint en un dels destins de més valor del planeta.

L’exotisme, el misteri o el desconeixement són alguns dels motius que impulsen a molts viatgers a descobrir aquest país del sud-est asiàtic. La llarga història que ha viscut Sri Lanka ha fet que sigui coneguda com la “illa dels cultivadorasmil noms”.

Una peça clau d’aquest país i una de les principals raons per quedar-s’hi a viure és la seva gent; tot i tenir unes tradicions i costums molt arrelades, sempre tenen un somriure per tothom. De caràcter afable i sempre amb una actitud amable conquisten els cors de tant els turistes que visiten el país per uns dies com els estrangers que han decidit quedar-se a viure.

Els paisatges de Sri Lanka combinen a la perfecció la bellesa de les seves costes i l’exuberància de l’interior del país. Tot i aquestes diferències, tota l’illa comparteix un SRILANKA-10015mateix fervor per la religió, la qual s’expressa a través dels nombrosos temples budistes i hindús repartits per tot el territori.

El país compta fins amb 8 llocs inscrits a la UNESCO. La ciutat Santa d’Anuradhapura, Polonnaruwa, Sigiriya, la reserva Forestal de Sinharaja, la ciutat sagrada de Kandy, Galle i les seves fortificacions, el Temple Daurat de Dambulla i els altiplans centrals donen forma a una illa, que cada vegada més s’està convertint en un país de moda.

Un altre motiu que mou als viatgers a visitar Sri Lanka són les platges que rodegen tot el litoral de l’illa. Els amants del surf, windsurf o submarinisme podran descobrir tot el que amaga aquest país sota la superfície.

Si us han entrat de ganes de visitar Sri Lanka, Promoviatges us ha preparat un viatge de 10 dies per descobrir els punts més imprescindibles d’aquest país tan desconegut.  http://bit.ly/1qO5iet

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s