Un estiu a Berlín


L’estiu és, sens dubte, la millor època per visitar Berlín. Els habitants de la capital alemanya  canvien les botes per les sandàlies i els trineus per les bicicletes per donar la benvinguda a l’època estiuenca. 2490527402_1aa7f9281f

Tot i no tenir platja, els llacs fan la seva funció i s’omplen de gom a gom. Aquests permeten nadar en plena naturalesa i a pocs quilòmetres del centre de la ciutat. Tant al sud com al nord de Berlín ens en trobem: Wansee, Schlachtensee, Müggelsee o Halensee són alguns dels més coneguts.

Les bicicletes són les grans protagonistes dels carrers de Berlín durant els mesos d’estiu. Tothom en té una, tant sigui de segona mà com una de luxosa. El terreny pla de la berlin-fahrradtourciutat fa que la bicicleta sigui el mitjà de transport més còmode i saludable. Les dues rodes ens permeten descobrir els racons més amagats de la ciutat i a un preu molt econòmic. Això sí, no us oblideu de lligar la vostra bici amb clau, ja que els mercats urbans estan plens de bicicletes robades.

Una de les passions ocultes dels berlinesos és cantar al karaoke dels diumenges del Mauerpark. En el conegut “mercat de puces” té lloc un espectacle a l’aire lliure on tothom pot sortir a cantar i el públic anima als atrevits que pugen a l’escenari. Si ets un d’aquests, només hauràs de tenir paciència per l’espera i deixar la vergonya a casa.

Un estiu a Berlín no seria el mateix sense la beguda per excel·lència de la ciutat: la cervesa. Els amants d’aquesta beguda biergarten-muenchenomplen els coneguts biergarten distribuïts per tota la ciutat. Cervesa negra, de sabors o d’importació formen una llarga llista, on escollir es converteix en una difícil decisió.

Entre alguns dels biergarten més imprescindibles està Prater, un oasi cerveser situat al mig de l’animada i hispter Kastanienalle; el Cafe am Neuen See, al bell mig del Tiergarten i l’Oranke am See, amagat entre castanyers.

La cara més alegre i divertida de la ciutat apareix amb els primers rajos de sol.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s