L’exotisme tailandès.


Per tots els “mochileros” i “mochileras” que vulguin viure per primer cop l’essència del sud-est asiàtic, Tailàndia és la porta d’entrada amable a l’exotisme asiàtic. La seva gent amable, la tranquil·litat i seguretat del país i les bones infraestructures turístiques del país fan que sigui relativament fàcil descobrir la bellesa de les seves platges i paisatges. Tot i que no és el país més barat de la regió, podreu gaudir de preus realment econòmics.

A l’hora de visitar el país, es pot començar pel sud o el nord, allò que importa és no perdre’s els racons més fascinants que ens regala el país. La nostra ruta té com a punt d’inici la capital, Bangkok, i segueix cap al nord delbangkok país. Durant els últims dies es visiten les illes situades al sud del país i on es troben platges d’aigües cristal·lines.

La primera parada és Bangkok, una ciutat caòtica però amb un encant especial. A més de visitar el Palau Imperial i els nombrosos temples és imprescindible gaudir del vibrant ritme de vida dels seus carrers. Una de les nostres recomanacions és visitar el barri de Chinatown, on podreu descobrir una ciutat completament diferent de la ciutat dels gratacels, el skytrain i els moderns centres comercials.

Al nord del país es troben multitud de ciutats, tot i que en volem destacar 3, Chiang Mai, Sukhotai i Chiang Rai.chiang-mai

La capital del nord, Chiang Mai, és un dels destins predilectes dels “mochileros” pels magnífics temples, els cursos que ofereixen i la facilitat que hi ha per organitzar excursions a pobles tribals.

A Sukhotai, la capital més antiga de Tailàndia, podrem gaudir de les millors ruïnes del país. És una ciutat imprescindible persukohthai aquells que busquen donar una pinzellada històrica i cultural al seu viatge.

I finalment, cal destacar Chiang Rai, una petita ciutat a la punta nord del país i centre comercial del “Triangle d’Or”, zona on es troben les fronteres de Tailàndia, Laos i Myanmar. Temples, museus i moltes activitats d’aventura formen part del seu gran atractiu. El nostre temple preferit és La casa Blanca (The White Temple).

L’última part del viatge es pot invertir per visitar les platges Phuket i PhiKoh-Phi-Phi-the-beach Phi, les quals es troben situades al sud del país. Cal tenir en compte que aquestes illes viuen una intensa època de monsons durant els nostres mesos d’estiu: juliol i agost. Això no vol dir que plogui cada dia o que no es pugui visitar la zona, però segurament el cel estarà ennuvolat i el mar regirat. Per aquest motiu és més recomanable visitar la zona del Golf durant aquesta època, on es troben algunes de les illes més conegudes de Tailàndia com són Koh Samui i Koh Tao.

Tailàndia, una destinació ideal pels “mochileros” que volen establir el primer contacte amb el sud-est asiàtic.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s