Lluna de mel a Argentina


Decidir on celebrar la teva lluna de mel, moltes vegades, es converteix en un debat de parella ple d’incerteses i amb moltes opcions per triar. Promoviatges et proposa gaudir de la ciutat del tango, Argentina, una destinació amb una naturalesa rica i variada, de gent amable i d’una forma de viure molt especial.

Buenos aires

Espectacles de tangos, bars antics, parcs tranquils i places històriques omplen els carrers de Buenos Aires. Dos dels punts més emblemàtics de la ciutat són la Plaça de Maig i CaminitoCasa_Rosada,_frente

La gran Plaça de Maig és molt més que una plaça, ja que es troben els edificis i monuments que han marcat la història d’Argentina. També la fa especial el fet que sigui el lloc on es reuneixen els argentins per celebrar els principals esdeveniments i manifestacions.

D’altra banda, un dels llocs preferits pels turistes és El caminito, un petit carrer del barri de la Boca ple d’artistes, artesans i pintors. Els colors de les seves cases fan que 17183349aquest petit passeig s’hagi convertit en el centre de milers de fotografies. A més, si vols aprendre tango, és el lloc perfecte per practicar amb ballarins i fotografiar-te amb els artistes. Divertidíssim!

Ushuaia
Un paisatge únic i completament diferent de la resta del territori argentí formen la regió d’Ushuaia: muntanyes, mar, glacials i boscos A part de ser la ciutat més austral del món, per a uns la fi del món i per a uns altres, el principi de tot, és la capital de la província de Terra del Foc, Antàrtida i Illes de l’Atlàntic Sud.

Iguazú
Aquest parc nacional s’ha convertit en un espectacle únic de la naturalesa i ha sigut declarat una de les 7 meravelles Iguazu_Décembre_2007_-_Panorama_5naturals del món. A més de visitar les cascades i la
imprescindible Gola del Diable, Iguazú ofereix milers d’activitats d’aventura com un safari per la Selva de les cascades o un trekking per la Sendera.

El Calafate

Un lloc pintoresc per excel·lència situat a les ribes del llac Argentí. La el-calafate1visita al Glacial Perito Moreno és 100% imprescindible. A més de la típica visita al glacial, El Calafate ofereix altres activitats com navegar pels rius de gel admirant les Glaceres Upsala i Onelli. La seva oferta hotelera és molt completa, ja que poden trobar-se des de càlides cabanyes de fusta, hotels de 3 o 4 estrelles  fins a luxosos hotels de 5 estels.

Per tots els que us voleu casar en temporada baixa, de novembre a febrer és la millor temporada per visitar aquest país ple de contrastos.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s