Promoviatges al SITC


Com molts ja sabreu, aquest cap de setmana s’ha celebrat el Saló Internacional del Turisme de Catalunya a la Fira de Barcelona. Un any més, Promoviatges ha participat a l’esdeveniment i ha disposat d’un estand, a través del qual vam poder informar dels nostres viatges per aquest any. A més, vam organitzar dos concursos diferents, els quals tenien com a premi una estada d’una setmana a Menorca i per altra banda, dos bitllets a qualsevol destinació d’Europa.

IMG_9882 IMG_9884 IMG_9886 IMG_9889

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s