El Camí


Estic assentat al centre de la plaça del “Obradoiro” a Santiago de Compostela tot contemplant la preciosa Catedral que presideix la plaça després de 125km de ruta. Durant aquests últims quilòmetres del Camí, la motxilla i

la-mejor-vista-(ii)els pals s’han convertit en uns companys inseparables;  sense oblidar la inestimable càmera fotogràfica.

El Camí és simplement això, el teu camí. Però tot camí comença amb una primera passa; en el nostre cas vam començar el nostre particular camí a Sàrria, ciutat coneguda per ser l’allotjament de molts caminants, va ser fundada al segle XII com a Vilanova de Sarrià de la mà del rei Alfons IX.

I així va començar un llarg camí que ens va portar fins a la plaça del Obradorio i ens va permetre descobrir petits llogarets, i pobles més o menys grans tots amb la seva DSC_0606historia i particularitats.

El Camí és una experiència que s’ha de viure, que tracta de caminar, simplement desplaçant-se un pas darrere l’altre. Tot i aquesta aparent simplicitat, el Camí és quelcom especial i cada peregrí o caminaire té els seus motius particulars. El Camí et permet caminar amb tu mateix, conversar amb un desconegut que quan te’l tornes a trobar ja no és un desconegut i fer amics, amb els quals el contacte no es perdrà gràcies a les xarxes socials.

Al final de cada etapa, el restaurant és el punt de retrobada: mentre dinem plegats, s’expliquen les anècdotes del dia. El diaDSC_0038 s’acaba aviat, després de sopar, el llit ens espera.

Al camino cada dia es viuen noves experiències, es descobreixen nous paisatges i es coneixen companys de viatge d’arreu del món.

“Buen Camino”, els mots que ens acompanyaran aquests dies de camí.

Toni Hilla i Alòs

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s