Dubai i Abu Dhabi: la combinació perfecta entre modernitat i tradició


Els Emirats Àrabs és un país de forts contrastos, un país de desert àrid i de ciutats imponents. Dubai i Abu Dhabi, els emirats més representatius del país, malgrat ser destinacions turístiques recents disposen d’una herència desert 10històrica i cultural fascinant que combina perfectament amb la modernitat més absoluta. Les carreres de camells, un dels exponents més representatius de la cultura tradicional dels Emirats Àrabs, es fusionen amb innovadors genets robotitzats. Tal i com afirmen amb orgull els habitants de Dubai, la seva aspiració és ser un referent mundial en “ser els qui més…”: ser els qui han construït la torre més alta del món, els qui es passegen per l’aquari gegant més gran del món, els qui esquien a la pista d’esquí interior més gran dels món, els qui tenen la font amb espectacle de llums i so més bonica del món, els qui patinen per la pista de gel artificial més gran del món, els qui viuen en els millors habitatges de protecció oficial del món, iburj khalifa 101 per descomptat, com tot allò que es proposen, ho estant aconseguint a una velocitat trepidant.

Tant és així, que els nadius que disposen de menys recursos viuen en xalets amb piscina privada davant del mar proporcionats de manera gratuïta pel govern i, durant els mesos de més calor, poden patinar sobre gel tranquil·lament, quan la temperatura ambient sobrepassa els 45ºC. Visitar Dubai i Abu Dhabi és una magnífica oportunitat per descobrir una mentalitat única i singular que absorbeix al viatger des del primer moment i que no el deixa, en cap cas, indiferent.  Overhead view of Atlantis the Palm 2

No deixis escapar aquesta oportunitat i deixa’t captivar per l’estil de vida dels Emirats Àrabs de la mà de Promoviatges http://bit.ly/MPLN5N

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s