Costa Rica, naturalesa en estat pur


Costa Rica, situada a l’istme d’Amèrica Central, tot i poder semblar un país petit, amaga una naturalesa extraordinària: boscos frondosos, volcans i platges tranquil·les. A més dels seus parcs natural, també val la pena explorar la seva capital: San José.

Tot i que cada racó d’aquest país és imprescindible, destaquem els 4 més importants:

DSC_0309

 Parc Natural de Tortuguero

Aquest parc, situat al mig d’una xarxa de canals i llacunes a la costa nord-est del país, està ple de micos, caimans, granotes i innumerables espècies d’aus, incloent els famosos tucans de pic iris. La principal atracció són les tortugues de mar, espècie en perill d’extinció. Els mesos de juliol i agost són els millors mesos per contemplar aquest espectacle de la naturalesa.

Parc Natural Manuel Antonio

És un lloc ideal per gaudir de platges i selves tropicals. Situat a 4 hores amb cotxe de la capital és un lloc perfecte per gaudir de la frondosa selva, passejar per senderes i admirar la seva fauna.  Per altra banda, a les seves platges trobarem extraordinaris hotels, bons restaurants i relaxants spas.

R_DSC_0531

Monteverde

L’àrea de Monteverde és una zona protegida situada a més de 1650 metres d’altitud sobre el nivell del mar. La constant boira que envaeix la reserva natural provoca que la llum sigui sempre canviant. El bosc ennuvolat de Santa Elena alberga 600 de les 1400 espècies de orquídies que es troben a Costa Rica.

Volcà Arenal

Les regulars erupcions del volcà de la regió nord-est ofereixen un dels espectacles naturals més extraordinaris de Costa Rica. Els rius de lava es poden observar, sempre queDSC_0364 l’estat del volcà i de l’absència de núvols al cim ho permetin. En canvi, el que sí que esta assegurat és una amplia oferta d’activitats d’aventura: ràfting, ràpel, escalada… com multitud d’excursions a peu. A la base del volcà, es troben les aigües termals de Tabacón.  El riu que dóna nom a les termes s’escalfa per l’activitat volcànica i és ric en sofre. El riu travessa diferents piscines i cataractes, des d’on es pot apreciar una de les erupcions del volcà.

Una experiència inoblidable!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s