La visita al creuer Grand Holiday!


PROMOVIATGES va acompanyar als afortunats a la visita guiada del creuer Grand Holiday el passat 20 de novembre.

L’experiència va començar a les 11:00h del matí, després d’haver pogut aparcar el cotxe al port sense cap problema. Una vegada passat el control de seguretat, vam entrar al creuer Grand Holiday. Més tard, va arribar el P1020575Rguia de Iberocruceros, per acompanyar-nos durant tota la visita i explicar-nos els secrets del vaixell.

Tot i ser un creuer “senzill”, les cabines són molt amples i confortables i disposa de les mateixes instal·lacions que un creuer dels més grans però en una mida més reduïda. Una avantatge de la seva mida més petita és que el tracte rebut també es més personal.

Les vistes des de la coberta del creuer eren precioses ja que es podia contemplar una magnífica panoràmica del Port de Barcelona. A la coberta hi podem trobar instal·lacions per relaxar-nos, com hamaques, piscines i jacuzzis.P1020577R

I qui no sap que els nens s’ho passen genial als creuers? Ells tenen les seves zones infantils i moltes instal·lacions a la seva disposició. I no només els infants s’ho passen bé, sinó també els adolescents, que tenen torneigs de bàsquet, futbol, discoteca, etc.

El responsables del creuer ens van oferir un dinar deliciós per a tots els assistents. La veritat és que vam quedar tips, però molt contents per l’àpat i el tracte rebut.

Una vegada finalitzat el dinar, toca acomiadar-nos i abandonar el creuer.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s