Punta cana


Punta cana: Palmeres, sol i sorra blanca.punta cana

Amb només vuit hores d’avió ens traslladem a un dels destins més freqüentats per les parelles que volen viure una lluna de mel rodejats de sol i platja. Un hotel tot inclòs, merengue durant les nits de discoteca, sol i palmeres a les platges eternes i multitud d’activitats a escollir; aquesta és la rutina que es viu en cap ple de diversió i relax.

Si sortim del estereotip de platja i hotel, Punta Cana ens ofereix ciutats com Salvaleón de Higüey, una urbs situada a l’interior de la República Dominicana, i que permet descobrir com és el dia a dia dels habitants de la illa, deixant de banda el luxe dels ressorts.

Per aquelles parelles més aventureres, la visita a la costa del Parc nacional de l’Est és imprescindible. En aquest paradís natural es pot bussejar en piscines naturals, observar l’entrada dels manglars i, acabar a la illa Saona, preciós lloc, habitat només per pescadors.

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s